Client Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
  • Imao sam jak bol u predelu desnog ramena, trajao je godinama. Nisam mogao valjano da podignem ruku. Došao sam kod doktorke Vere i taj dugogodišnji problem smo rešili u roku od dve nedelje. Doktorka, hvala Vam.

    Vladimir , Pravnik

  • Pre dve godine dijagnostikovana mi je hronična artroza oba kolena, teško sam se kretala, predložena mi je operacija. Odlučila sam da posetim doktorku Veru Uzelac i zatražim njeno mišlje. Obavila je veoma ozbiljan pregled i preporučila mi dve kombinovane terapije. Rezultat je bio fantastičan, otoci su spali, nestao je bol i što je najvažnije izbegla sam operaciju. Imam samo reči hvale za ovu ordinaciju!

    Dragana, Ekonomista

  • Mučio me je problem koji se popularno zove "petni trn", Kontaktirao sam ordinaciju Dr Vera Uzelac, zakazao pregled i nakon samo 10 terapija bol je nestao zauvek. U pitanju je švajcarski aparat "Šok talas", a terapije mi je davala mlada i veoma stručna terapeutkinja Anita. Preporučujem svakom ko ima sličan problem.

    Miloš, Inženjer